Cases » AEG

AEG - Interactieve infosite 'Koken met AEG'
AEG heeft Tritac ingeschakeld om een interactieve website te ontwikkelen om het keukenimago van AEG te versterken. Daarnaast moest het dienen om meer off- en online traffic te genereren naar het Home Center of the Brands en de kookstudio.kokenmetaeg   kokenmetaeg   kokenmetaeg
Charlotte Hartmann, afdeling corporate en marketingcommunicatie bij Electrolux
Onze afdeling corporate- en marketingcommunicatie van Electrolux Home Products is verantwoordelijk voor de merken AEG, Electrolux en Zanussi. Online marketing vormt een steeds groter onderdeel van de totale marketingcommunicatie. Omdat wij internationale merken voeren adapteren wij de Europese brand building campagnes om een sterke en consistente merkuitstraling te creëren. Deze uitstraling bewaken wij ook in onze lokale activiteiten, dus ook alle off- en online uitingen van AEG. 2010/2011 staan in het teken van de vernieuwing van onze internationale brand websites.

De minisite http://www.kokenmetaeg.nl/ is een Nederlands initiatief, verzorgd door Tritac. Al bij het eerste contact werd duidelijk dat Tritac snel en flexibel schakelt. We wilden met de minisite het keukenimago van AEG verder versterken, meer off- en online traffic genereren naar het Home Center of the Brands en de kookstudio. Ze pakten die wensen snel en professioneel op. Mijn collega en ik waren echt gecharmeerd van hun flexibiliteit. Wij hoefden maar met onze ogen te knipperen en er was van alles doorgevoerd. Bovendien maakt Tritac het traject ‘achter’ de websites heel begrijpelijk voor je. Ideaal omdat computers en websites bij mij niet met de paplepel zijn ingegeven. Het is belangrijk dat je de essentie van webcommunicatie en structuren begrijpt. Het stelt je beter in staat te briefen en feedback te geven.

Tritac blinkt absoluut uit in ‘intelligente efficiëntie’. Daarmee bedoel ik een doordachte en gestructureerde aanpak. Door de juiste vragen te stellen komen ze snel tot de essentie van de opdracht en ’n effectieve implementatie. Dit werkt niet alleen prettig, maar bovendien kostenefficiënt. De resultaten sluiten aan bij je verwachting en het ziet er altijd goed uit. De performance wordt gemonitored en een nieuw concept staat binnen enkele weken. Dat is van onschatbare waarde.
Deel dit artikel: