Boskalis

Ontwikkeling webshop rbw1910.nl

Boskalis heeft een exclusieve kledinglijn voor watersporters ontwikkeld. Tritac werd in de arm genomen om een webshop voor deze kleding te ontwikkelen.

www.rbw1910.nl

rbw1910   rbw1910   rbw1910
 

Interne relatiegeschenken webshop

Tritac verzorgt meerdere projecten voor Boskalis. Begin 2011 resulteerde een nieuwe succesvolle samenwerking in een relatiegeschenken webshop voor de personeelsleden van Boskalis. 


rbw1910   rbw1910   rbw1910
Hanneke Schouten, Senior Communicatieadviseur bij Boskalis
Als Senior Communicatieadviseur bij Boskalis ben ik verantwoordelijk voor een uiteenlopend scala aan projecten. Dit jaar bestaan we honderd jaar. Dat vormt momenteel dan ook het uitgangspunt van diverse activiteiten en communicatie-uitingen van Boskalis. Personeelsfeesten, een boek, filmpjes, de website… alles wordt gekenmerkt door ons honderdjarig bestaan als maritiem dienstverlener.

De ontwikkeling van een eigen kledinglijn met merknaam RBW1910 (ons oprichtingsjaar) werd drie jaar geleden geïntroduceerd. Dit onder meer ter versterking van het imago van Boskalis. Ter viering van ons 100-jarig bestaan werd een nieuwe collectie gelanceerd, met als thema 1910-2010. Hiervoor was tevens een nieuwe webshop nodig. Deze moest een sportief, eigentijds en maritiem imago krijgen. De shop moest geen verlengstuk zijn van de huisstijl van Boskalis, maar echt staan voor het merk RBW1910. De look en feel zouden worden afgestemd op die van de kledinglijn zelf. Tritac begreep onze wens, ging er zeer pragmatisch op in. Hun kennis van zaken, waarmee we reeds bekend waren, werd opnieuw bevestigd in het oppakken van dit traject. Ook logistiek hebben ze veel voor ons geschakeld. De heipalen van de shop stonden al, die had Tritac drie jaar geleden verzorgd. Dankzij deze sterke fundering was de nieuwe shop dan ook in no-time volbracht.

Tritac kenmerkt zich door een mentaliteit van ‘niet lullen, maar poetsen’. Ze denken met je mee en zitten als partner naast je, niet tegenover je. Zeker wanneer je als ons weinig ervaring hebt met het opzetten van dergelijke E-Commerce uitingen, is het prettig zakendoen als een ander grote expertise vertoont en tegelijk snel en praktisch kan schakelen. Tritac is echt een partij die aan een half woord genoeg heeft. Ze zijn voor ons een “collega op afstand” en ook nu nog geldt: als we ze nodig hebben dan zijn ze er voor ons.
Deel dit artikel: