Chrysal

Chrysal

Internationaal e-commerce platform voor bloemisten en kwekers

Chrysal International

Chrysal International is al decennia lang wereldwijd marktleider in snijbloem- en plantverzorgingsproducten. Tritac heeft voor Chrysal International een e-commerce platform neergezet dat een internationale uitrol naar de B2B-markt mogelijk maakt. Met Katana Commerce kan Chrysal International meerdere webshops, toegespitst op verschillende landen, vanuit één systeem beheren. Met dit platform is Chrysal International klaar voor de directe verkoop aan bloemisten en kwekers wereldwijd.

Case

Case

Voor hun webshop was Chrysal op zoek naar een partner waarmee zij de volgende stap op e-commerce gebied konden zetten. Om goed te weten waar Chrysal naartoe wil groeien en welke uitdagingen we hierbij tegen kunnen komen, hebben we gezamenlijk de inhoud en scope van het project uitgewerkt in een definitie document. Zo hebben wij een webshop kunnen creëren die het voor Chrysal gemakkelijk maakt om hun producten direct aan bloemisten te verkopen zodat zij niet meer afhankelijk zijn van groothandels. 

Nog lang niet klaar

De basis voor een jarenlange samenwerking is hiermee gelegd en het systeem zal snel worden uitgebreid. Zo zullen we een koppeling maken met hun ERP-systeem en ook meerdere landen gaan aansluiten. Hiermee zullen de multi-shop mogelijkheden van het Katana Commerce platform optimaal benut worden.

Klantenreview

Klantenreview

“Jorrit is al een aantal jaren geleden bij ons op bezoek geweest om over e-commerce te praten. Hij maakte ons toen duidelijk dat er voor e-commerce meer nodig is dan een platform en raadde ons aan eerst onze eigen organisatie klaar te maken voor e-commerce alvorens een samenwerking met Tritac aan te gaan. In 2017 zijn we gas gaan geven op een B2B e-commerce propositie voor ons bedrijf en uiteraard is Tritac onder leiding van Jorrit uitgenodigd om een demo te geven van hun software, het platform Katana.
 
Vanaf het eerste contact met Jorrit voelde de relatie goed. Voor mij zijn eerlijkheid en vertrouwen in elkaar de belangrijkste redenen om zaken te doen. De nuchterheid en no-nonsense mentaliteit waarmee Jorrit en Raoul de demo gaven samen met de functionaliteit en stabiliteit van het platform gaven ons de doorslag om met het bedrijf Tritac in zee te gaan.
 
In de ontwikkelingsfase hebben we veel van de ontwikkelaars gevraagd en hadden we ook een keiharde deadline gesteld. Ondanks dat het team niet gewend was met een dergelijke deadline te werken en ondanks dat ze op dat moment scrum project management aan het implementeren waren hebben ze toch deze deadline weten te halen. Hier hebben wij als bedrijf groot respect voor. We zien dan ook een langdurige samenwerking met veel plezier tegemoet.” - Niels

Channel Distribution

Channel Distribution

Een krachtig E-commerce platform voor de internationale business to business markt