De Gorgels

De Gorgels

Ze wonen op het Eiland, in hun goed verstopte holletjes onder de grond. Ze zoeken bramen en Gorgelbessen in de duinen terwijl de kleine Gorgels op het strand spelen.

De wereld van de gorgels

Het nieuwe kinderboek van Jochem Myjer, ‘De wereld van de Gorgels’, was in aantocht! Gezien de populariteit van zijn vorige boek was het niet meer dan logisch dat er ook een website en –shop voor De Gorgels zou komen. We waren al bekend met Jochem Myjer aangezien we zijn eigen website en –shop ook hadden ontwikkeld.

Samenwerken

Samenwerken

Voor De Gorgels heeft Just, een hip reclamebureau in Leiden, ons benaderd om het webshop gedeelte van de De Gorgels website te realiseren. Tevens werd ons gevraagd om de fullfilment achter de shop te faciliteren.

Just heeft van De Gorgels een leuke en originele website gemaakt dat gebaseerd is op een ‘point en click’ avonturen computerspel. De bezoeker gaat op verkenningstocht in de wereld van De Gorgels en maakt zo kennis met Melle, De Gorgels en het gevaarlijke wezen genaamd de Brutelaar!

Hekwerk en multishop

Hekwerk en multishop

De webshop van De Gorgels is onderdeel van een reeks projecten die we in samenwerking met Just voor Hekwerk uitvoeren en hebben gerealiseerd. Onder deze projecten vallen onder andere het webshop gedeelte voor de websites van Jochem Myjer, Youp van ‘t Hek en Ronald Goedemondt.

De webshops zijn ontwikkeld op basis van ons multishop platform Katana Commerce. Dit betekent dat al deze webshops te beheren zijn in één content management systeem waar Hekwerk gemakkelijk alle producten per webshop kan beheren. Op de achtergrond hebben wij het e-commerce systeem gekoppeld aan het logistieke systeem van Fulfilment Solutions voor een effectieve afhandeling van de bestellingen zodat Hekwerk daar geen omkijken meer naar heeft.

Jochem Myjer

Jochem Myjer

Cabaretier, komiek, schrijver, muzikant, imitator en een lekker snel tempo.