Duckstadshop

Duckstadshop

Misschien wel de allerleukste case uit ons portfolio. De Duckstadshop!

Duckstadshop

Voor de allerleukste cadeau’s uit Duckstad

In opdracht van Sanoma en oom Dagobert heeft Tritac de Duckstadshop ontwikkeld. Op de webshop kun je diverse Donald Duck artikelen kopen zoals boeken, verzamelbanden, t-shirts, mokken en dekbedovertreksets. Maar hier kun je ook je abonnement afsluiten op een van deze leuke magazines.

Traject

Traject

De webshop is in betrekkelijk korte tijd ontwikkeld, geheel in stijl van de website en het blad. Naast allerlei leuke Donald Duck artikelen worden ook de abonnementen in de webshop gepromoot. De site is volledig responsive opgezet.

Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Zo kan iederen, op elk scherm, zijn favoriete Duckstadshop artikelen bestellen. En ben je abonnee? Dan krijg je in de checkout natuurlijk korting op deze leuke spullen.

Allerleukste webshop

Allerleukste webshop

Met Duckstadshop hebben we misschien wel een van onze allerleukste webshops neergezet. We hebben het design van Sanoma vertaald in een vrolijke webshop met grappige details en mooie tekeningen.

Robert Boon, E-Commerce Manager Kids & Teens bij Sanoma

Robert Boon, E-Commerce Manager Kids & Teens bij Sanoma

"Mijn eerste indruk van Tritac was dat ze altijd alles netjes op orde hebben en dat ze innovatief zijn. Ze zijn constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe systemen, het bedenken van nieuwe logistiek, etc. Verder zijn de platformen waarmee gewerkt wordt heel gebruiksvriendelijk. Ik vind dat ik veel opties en mogelijkheden heb om mee te werken. Ik vind het ook fijn dat Tritac steeds met nieuwe gebruiksopties komt. Ze hanteren dus een innovatieve werkwijze en zijn continue op zoek naar vernieuwing.

Ik ben zeker tevreden. Ook nu nog ben ik druk met de Duckstadshop bezig; ik ben de webshop constant aan het vernieuwen, de homepage aan het aanpassen, banners aan het verschuiven, productpagina’s aan het aanpassen... Gelukkig gaat dit allemaal heel makkelijk. Ik ben dus niet alleen tevreden met het ‘eindresultaat’, maar ook hoe ze met de huidige aanpassingen omgaan.

"In de toekomst wil mijn afdeling nog meer op het gebied van E-commerce gaan doen. In de toekomst verwacht ik daarom vaker met Tritac te werken, niet alleen omdat we al eerder samen hebben gewerkt, maar ook vanwege de goede technische achtergrond en technische kennis.”

ZTRDG

ZTRDG

Voor ZTRDG hebben wij een bruisend online marktplein ontwikkeld. Hier kunt u terecht voor heerlijke gerechten en producten geleverd door kleinschalige merken en (boeren)bedrijven