Eijffinger

Eijffinger

Al meer dan 140 jaar het merk voor behang en stoffen!

Eijffinger

Color the world!

Met uitgesproken en kleurige dessins op behang en gordijnstoffen wil Eijffinger de wereld mooier maken. En dat doen ze bij Eijffinger al meer dan 140 jaar! In al die jaren is hun nieuwsgierigheid, creativiteit en hang naar vernieuwing onveranderd gebleven. Natuurlijk zijn ze geïnteresseerd in de woontrends; dé nieuwe kleur, dé nieuwe vorm of hét nieuwe materiaal. Maar ze gaan hierin verder. Er wordt gekeken naar de grote bewegingen; waar staan ze, wat drijft hun en waar gaan ze naar toe? En vooral, hoe vertalen ze dit naar hun interieur?

De medewerkers van Eijffinger werken dagelijks op vele manieren aan het decoreren van de wereld. Op hun thuisbasis in Zoetermeer doorlopen de ontwerpen alle afdelingen, om uiteindelijk via het magazijn de hele wereld over te gaan. Hun vertegenwoordigers in binnen- en buitenland zijn het gezicht naar buiten en dragen de visie van Eijffinger verder uit.

Inspireren

Inspireren

Met de gloednieuwe responsieve website wil Eijffinger hun klanten inspireren met hun visie op behang en stoffen. Een belangrijk onderdeel hiervan is het onderdeel 'inspiratie'. Hier plaatst Eijffinger blogs over nieuwe trends op het gebied van behang en stoffen. Wat is er vandaag hip? Wat komt eraan? En hoe kun je zelf heel creatief omgaan met behang en stoffen.

Naast interessant nieuws uit de wereld van behang en stof, is er ook ruimte gemaakt voor een kleine geschiedenisles. Eijffinger bestaat namelijk al 140 jaar en door middel van een tijdslijn zie je in een vogelvlucht de belangrijkste gebeurtenissen van het bedrijf.

Het belangrijkste onderdeel van de website is echter toch wel het behanggedeelte. Door middel van duidelijke filters kan de gebruiker snel en eenvoudig zijn of haar gewenste behang vinden. Op de productoverzichtspagina zie je naast aantrekkelijk grote productafbeeldingen ook welke variaties er zijn van het desbetreffende behang. Op de productdetailpagina zie je niet meer informatie dan nodig en kun je door middel van een behangcalculator berekenen hoeveel rollen behang je nodig hebt. Met de winkelzoeker kun je vervolgens opzoeken waar de voor jou dichtstbijzijnde winkel zit waar je dit behang kunt krijgen.

Onderdompelen in creaties

Onderdompelen in creaties

Gebruikers die direct op de homepage uitkomen moeten meteen ondergedompeld worden met een greep uit de creaties uit de keuken van Eijffinger. Ook het laatste nieuws en de nieuwste blogs hebben een plek gekregen. Omdat de historie een belangrijk onderdeel is van het familiebedrijf, maakt ook dit onderdeel uit van de homepage.

De zogenaamde 'sidebar navigatie' is zo clean mogelijk gehouden en er is ruimte voor toekomstige onderdelen zoals meerdere blokjes naast de taalkeuze. Op mobiel is er gekozen om een vertrouwde 'topnavigatie' erop na te houden.

Channel Distribution

Channel Distribution

Een krachtig E-commerce platform voor de internationale business to business markt