Gadgethouse

Gadgethouse

Een leuk cadeau voor je broer, vriend, vader of collega? Bij gadgethouse vind je voor jong en oud altijd een leuk cadeau

Gadgethouse

De coolste gadgets en origineelste kado's

Voor Gadgethouse hebben we een stoere responsive webshop ontwikkeld waar voor jong en oud wat te vinden is. Geen idee met welke gadget je jouw vader, broer of vriend of vriendin echt blij maakt? Maak dan gebruik van de giftfinder die op basis van doelgroep en budget de perfecte gadget tevoorschijn tovert.

Al meer dan 12 jaar onder onze vleugels

Al meer dan 12 jaar onder onze vleugels

Gadgethouse is al meerdere keren van gedaante veranderd. Bijna 13 jaar geleden begonnen we de samenwerking en inmiddels zijn we vier versies verder en heeft Sanoma zich verrijkt met deze webshop. De band is nog steeds nauw en we kijken ernaar uit om Gadgethouse mee te laten groeien met de digitale technologische vooruitgang.

Stoer

Stoer

Gadgethouse is gericht op de mannen, maar sluit geen andere doelgroepen uit. De shop is rechttoe rechtaan, robuust en stoer. Geen overbodige zaken, gewoon gadgets, gadgets en meer gadgets! Toch is er speciaal voor de vrouwen een lieve, vriendelijke tegenhanger ontwikkeld, genaamd Living.nl.

Duckstadshop

Duckstadshop

Misschien wel de allerleukste case uit ons portfolio. De Duckstadshop!