Galoha

Galoha

De eerste stap van een succesvolle E-commerce strategie met Katana PIM

Productinformatie gestructureerd opgeslagen

Galoha, verkoper van ongebruikte retourproducten van A- en B-merken, maakt sinds kort gebruik van Katana PIM. De geretourneerde producten worden als refurbished producten verkocht op verschillende marketplaces. 

Een belangrijke stap in de e-commerce strategie van Galoha is om haar productinformatie op één centrale plek te krijgen en te beheren. Katana PIM is daar een uitstekend platform voor omdat het mogelijk is om hier 1 miljoen producten te verwerken. Vanuit het PIM-systeem kan de productinformatie worden doorgestuurd naar ChannelEngine die op haar beurt de informatie weer doorzet naar de verschillende kanalen waar Galoha haar producten verkoopt. 

Katana PIM is ons nieuwe, intern ontwikkelde PIM-systeem. Een PIM-systeem (Product Information Management) is software waarin alle productinformatie van een organisatie gestructureerd is opgeslagen en beheerd kan worden. In plaats van allemaal losse excel-bestanden of verschillende softwarepakketten heeft u alles netjes centraal verzameld. Dit vormt de basis voor je productcatalogus die vanuit de organisatie naar verschillende systemen (zoals webshops, ERP software en WMS software) verstuurd kan worden. Een essentieel onderdeel binnen een professionele organisatie.

KAA Gent

KAA Gent

De officiële webshop van de Belgische topclub KAA Gent