Libelle Lekker

Libelle Lekker

Elke dag lekkere recepten met Libelle-lekker! Met een weekmenu, de boodschappenlijst, uitleg over kooktechnieken en keukenbenodigdheden.

Libelle Lekker

Elke dag lekkere recepten met Libelle-lekker! Met een weekmenu, de boodschappenlijst, uitleg over kooktechnieken en keukenbenodigdheden. Vol recepten en menu's om lekker te koken. En mis je iets voor in je keuken of ben je toe aan iets nieuws? Mis dan niet de Libelle lekker shop.   

Snel en effectief

Snel en effectief

Op korte termijn moest er een representatieve webshop komen in de huisstijl van Libelle Lekker. Met behulp van het hergebruik van een reeds bestaand platform moest de korte deadline haalbaar worden.
Met de integratie van de herkenbare zijnavigatie en de huisstijl zou de gebruiker het gevoel moeten krijgen dat hij/zij op een vertrouwde omgeving zit binnen het Libelle Lekker platform.

Bestel tijdens het koken!

Bestel tijdens het koken!

Dankzij het responsieve ontwerp en het snelle afrekenproces bestel je snel en eenvoudig op je smartphone of tablet. Dus zelfs tijdens het koken, kun je eindelijk die pannenset bestellen waar je al een poos aan toe was!

Samenwerken

Samenwerken

Voor dit project was het van belang dat er snel en effectief samengewerkt zou worden om de krappe deadline te halen. Dit was een mooie uitdaging aangezien er samengewerkt moest worden met verschillende divisies binnen Sanoma in zowel Belgie als Nederland. Aangezien we veel samenwerken met Sanoma, waren de lijntjes al kort en is het project snel en effectief verlopen

ZTRDG

ZTRDG

Voor ZTRDG hebben wij een bruisend online marktplein ontwikkeld. Hier kunt u terecht voor heerlijke gerechten en producten geleverd door kleinschalige merken en (boeren)bedrijven