Orchids & SO

Orchids & SO

De winkel voor liefhebbers van orchideeën

Met de teelt en verkoop van ruim 14 miljoen orchideeën per jaar is SO Natural een van de grootste potorchideeënkwekers ter wereld.

Om de uitbreidende stap naar online verkoop te kunnen maken zocht SO Natural een partner die hun Orchidee creaties tot recht zou laten komen op hun website Orchids & SO. In deze webshop worden naast de mooiste orchidee creaties ook workshops aangeboden en de mogelijkheden voor bruidswerk en het restylen van kantoorruimtes. De producten worden gecreëerd in hun fysieke winkel in Moerkapelle.

Workshops, bruidswerk, kantoorruimtes & offline winkel

Workshops, bruidswerk, kantoorruimtes & offline winkel

De uitdaging in deze opdracht lag in de goede koppeling tussen de fysieke winkel en de nieuwe webshop. Hiervoor heeft Tritac een volledige styleguide geleverd die nu, naast de website, ook wordt gebruikt voor het bedrijfslogo, de visitekaartjes en verpakkingsmaterialen.

Jesse Hanse, Manager E-commerce bij SO Natural “De persoonlijke en directe samenwerking met Tritac is een verademing. Of dit nu is met de accountmanager of de ontwikkelaars, ze nemen graag de tijd om te sparren over nieuwe ideeën en oplossingen. We hebben in een korte tijd Orchids & SO met een nieuwe look in de markt kunnen zetten, wat een mooie aanvulling is op onze fysieke winkel.” 

Op deze manier heeft Tritac een sterke basis gelegd voor ontwikkeling van de e-commerce omgeving van Orchids & SO waarin hun imago goed zichtbaar is en hun eigen creativiteit goed tot zijn recht komt. Deze nieuwe webshop maakt het voor SO Natural mogelijk om gemakkelijk meer consumenten te bereiken die voor verschillende gelegenheden gebruik kunnen maken van deze prachtige creaties.

Chrysal

Chrysal

Internationaal e-commerce platform voor bloemisten en kwekers