Menu Close
Pip Studio

Pip Studio

Een op maat gemaakte webshop die perfect past bij het motto van Pip: 'Happy products for happy people'

Pip Studio

Happy products for Happy people

Pip Studio's motto is 'Happy products for Happy people'. Daar kunnen wij bij Tritac wel wat mee! De site staat vol met mooie serviezen, dekbedovertrekken, behang, schrijfwaren en kleding in de zeer kenmerkende stijl van Pip. Pip Studio heeft klanten in meer dan 62 landen wereldwijd met daarbij een zeer uitgebreid productaanbod van meer dan 3700 producten.

Multi-inzetbaar

Multi-inzetbaar

In samenwerking met Pip hebben wij een responsive webshop gemaakt met verschillende op maat gemaakte koppelingen. De site is meertalig opgezet en inmiddels is Duitsland de eerste internationale toevoeging naast Nederland. Daarnaast zijn de integratie met payment provider Adyen en de fulfilment partij Active Ants essentieel voor een optimale klantbeleving; van het uitkiezen van een mooi product tot het afleveren van het pakketje bij de klant. Ook hebben we een social wall gerealiseerd met daarbij koppelingen naar diverse social media en enhanced E-commerce tracking toegepast.

Design

Design

We hebben de nieuwste implementatie technieken, zoals flexbox, toegepast in combinatie met het door Pip Studio zelf ontworpen design. Hiervoor hebben we nauw samengewerkt met de zeer creatieve topdesigners van het Pip team. Door onze expertise op conversieverhogende elementen konden wij goed adviseren met de vertaling van het design naar een volwaardig webdesign. De integratie van de 'Social Wall' en de 'Pip verhalen' maken het 'Pip gevoel' van de site compleet.

De site wordt continue doorontwikkeld in nauwe samenwerking met team Pip. Vanuit het krachtige E-commerce platform Katana komen de nieuwste updates en verbeteringen mee. Daarnaast heeft team Pip veel leuke gewenste uitbreidingen die gefaseerd geimplementeerd gaan worden.

Netjes ingepakt en thuisbezorgd

Netjes ingepakt en thuisbezorgd

Voor Pip Studio hebben wij een koppeling ontwikkeld met fulfilmentpartij Active Ants. De uitdaging was om het orderproces soepel, gebruiksvriendleijk en snel te laten verlopen, van bestelling tot bezorging. Dit tot grote vreugde van zowel de consument als Pip Studio. Niets is namelijk zo fijn als online een bestelling doen welke je makkelijk kunt volgen en dat het netjes en op tijd thuis wordt bezorgd.

ZTRDG

ZTRDG

Voor ZTRDG hebben wij een bruisend online marktplein ontwikkeld. Hier kunt u terecht voor heerlijke gerechten en producten geleverd door kleinschalige merken en (boeren)bedrijven