vtwonen

vtwonen

Het online platform van vtwonen, boordevol wooninspiratie, blogs en een shop met het allerhipste voor huis en tuin!

Vtwonen

Online woonwinkel boordevol inspiratie

Op vtwonen.nl staat alles wat je leuk vindt voor thuis. Hier vind je een scala aan bekende merken en het staat vol met producten van toonaangevende designers. Van aankleding van de eettafel tot badkameraccessoires, keukenartikelen, meubels, verlichting en producten voor in de tuin. Naast de gigantische collectie hoogwaardige woonaccessoires kan de bezoeker heel veel inspiratie opdoen bij de secties 'inspiratie', 'tv', 'vtwonen collectie, 'verbouwen' en 'tuin'.

Een webwinkel waar we trots op zijn

Een webwinkel waar we trots op zijn

De producten van vtwonen.nl zijn al veelvuldig verschenen in de media. Nederland en België beginnen steeds meer bekend te raken met vtwonen.nl. Dit zorgt voor mooie uitdagingen! Bijvoorbeeld de shop snel te houden als er ruim 12 miljoen pagina's worden bekeken op de dag van de 'Voorjaarshuis actie'.

Tot eind 2017 heeft deze webshop volledig bij ons gedraaid op een stabiel, snel en beproefd E-commerce platform, waarbij alle order-, klant-, product- en promotiegegevens eenvoudig realtime te beheren waren via een uitgebreid online controlepaneel.

Ook makkelijk shoppen vanaf je mobiel

Ook makkelijk shoppen vanaf je mobiel

Voor optimaal gebruiksgemak is de site ook makkelijk te gebruiken op een mobiele telefoon, zodat je altijd en overal je favoriete spullen voor in huis kunt bestellen. Snel en makkelijk. De hele menu structuur is onlangs veranderd waardoor je nog makkelijker door de site navigeert en snel kunt vinden wat je zoekt. En als je dan eenmaal gevonden hebt wat je zoekt, kun je ook nog eens heel makkelijk afrekenen via de vernieuwde checkout.

Om te zorgen dat de klant de bestelling op tijd in huis heeft, hebben we een aparte warehousemanagementmodule ingericht voor de orderverwerking in het magazijn. Daarnaast hebben wij voor vtwonen ook een module ingebouwd zodat externe leveranciers kunnen koppelen aan het platform en via een aparte inlog hun eigen orders kunnen verwerken. Hiermee  hebben we een heel divers en allround platform ontwikkeld waar Sanoma al jaren succesvol mee werkt.

Geavanceerde e-commerce omgeving

Geavanceerde e-commerce omgeving

Het beproefde E-commerce platform wordt continu doorontwikkeld. In nauwe samenwerking met het team van vtwonen zijn wij, in lijn met de Sanoma bedrijfsbrede strategie, de front-end van de webshop aan het migreren naar een in-house omgeving. Komende jaren blijven wij samenwerken om de backend van de webshop en de koppelingen met externe leveranciers te kunnen voorzien. Wij zijn trots op de jarenlange samenwerking met deze mooie klant.

ZTRDG

ZTRDG

Voor ZTRDG hebben wij een bruisend online marktplein ontwikkeld. Hier kunt u terecht voor heerlijke gerechten en producten geleverd door kleinschalige merken en (boeren)bedrijven