Kwalitatieve totaaloplossingen

Bij Tritac werken wij met een betrokken team aan kwalitatieve en betrouwbare totaaloplossingen voor onze klanten. Wij zien onszelf als échte techneuten en vinden het een leuke uitdaging om complexe problemen tot op de bodem uit te zoeken. Door onze kennis en jarenlange ervaring kennen wij de markt als geen ander. Hierdoor kunnen wij uw partner zijn in het gehele proces: van idee, tot strategie en ontwikkeling.

Advies

Advies

Bij het realiseren van een idee tot een E-commerce platform komt veel kijken. Wij delen graag onze kennis om samen naar een goed en meetbaar resultaat te werken. Hierbij nemen wij een actieve rol aan en staan wij zij aan zij met onze klant. Niet alleen op het gebied van ontwikkeling, maar in elke fase van het proces, van idee tot realisatie.

Ontwerp

Ontwerp

Onze designers zorgen voor de juiste mix van creativiteit en technologie. Zij ontwerpen op basis van uw wensen een mooie webshop die aansluit bij uw huisstijl en zorgen ervoor dat deze aansluit bij de doelgroep. Hierbij wordt rekening gehouden met de nieuwste inzichten en technologie en onze ervaringen op het gebied van usability en conversie.

Ontwikkeling

Ontwikkeling

Om een goed idee uit te werken tot het gewenste resultaat is er vaak maatwerk nodig om functionaliteiten toe te voegen of aan te vullen. Wij inventariseren uw wensen zodat we met een passende oplossing kunnen komen. Ons platform is zeer geschikt voor maatwerkaanpassingen en is dus altijd goed aan te sluiten op uw bedrijfsproces.

Integraties en koppelingen

Integraties en koppelingen

Een webshop maakt vaak deel uit van een groter plaatje. Hierdoor kan een koppeling met andere systemen gewenst zijn. Denk hierbij aan één of meerdere ERP systemen, een WMS of het bestelsysteem van een toeleverancier voor gepersonaliseerde artikelen.

Wij hebben ruime ervaring met het realiseren van koppelingen tussen verschillende systemen. Ook bieden we met ChannelEngine op gemakkelijke wijze een volledig geïntegreerde koppeling met de grootste Europese online marktplaatsen.

Beheer

Beheer

Een goede webwinkel moet snel, betrouwbaar en veilig blijven functioneren zonder dat u daar omkijken naar heeft. Met doorontwikkeling en actief beheer verzorgen we een platform dat betrouwbaar en veilig blijft functioneren.

Tritac beschikt over een meervoudig uitgevoerd, betrouwbaar en veilig hostingplatform. Alle servers en shops worden 24/7 gemonitord en voorzien van diverse backups. U hoeft zich dus nooit druk te maken over techniek en onderhoud, waardoor u zich volledig kunt concentreren op uw klanten.

Design, ontwikkeling, integratie en beheer

Wij zijn uw E-Business expert