fashioncheque
Fashioncheque - Responsive Webshop
Dé cadeaukaart voor modeliefhebbers in Nederland is natuurlijk de Fashioncheque. Tritac ontwikkelde de webshop.

Tritac zorgde voor een responsive design, waardoor de shop volledig geoptimaliseerd is voor gebruik vanaf een desktop, laptop, mobiele telefoon of tablet.
In de shop kan de klant kiezen voor een Fashioncheque in een mooie kadoverpakking, eventueel met een wenskaart of bloemen.

www.fashioncheque.com

fashioncheque   fashioncheque   fashioncheque
Mijke de Vette, Marketeer bij Fashioncheque

Een paar jaar geleden zijn wij met Tritac in zee gegaan voor de bouw van onze webshop, wij vonden het tijd worden voor een redesign. Door de goede ervaringen die wij de afgelopen jaren hebben gehad met Tritac, hebben we onze ideeën ook nu weer bij hen neergelegd. De developers van Tritac zijn hiermee aan de slag gegaan, met resultaat! De shop ziet er nu mooi en strak uit.

Onze wens was om de Fashioncheques te leveren met een activatiecode, waarna onze klanten op een veilige manier hun Fashioncheque moesten kunnen activeren op de website. De developers bij Tritac zijn erg creatief en hebben speciaal voor Fashioncheque een maatwerkoplossing ontwikkeld en geïmplementeerd.
Tijdens het project hadden wij toch nog een aantal wensen, die in eerste instantie niet waren opgenomen in het plan voor dit project. De mensen van Tritac schakelden snel, waardoor we tot een goede oplossing zijn gekomen.

Ik heb vooral te maken gehad met de developers van Tritac, die ik heb leren kennen als vindingrijk, meedenkend en creatief.

Deel dit artikel: