KPN International - Vernieuwde website en CMS

KPN heeft Tritac de opdracht gegeven om haar internationale tak te voorzien van een meertalige website. Daarnaast ontwikkelt Tritac maatwerk software, zoals een SIP Trucking Wizard, voor op deze website. Tevens biedt Tritac haar Mailstudio aan als platform voor het verzenden van commerciele en informatieve nieuwsbrieven van KPN-International.


www.kpn-international.com

www.kpn-international.fr

www.kpn.de


kpn international   kpn international   kpn international

kpn international
 
Jaco Kuiper, Marketing & Communication Manager bij KPN International
Ik richt me in mijn werk voor KPN International onder andere op klantencontact, wat betekent dat ik nadenk over technieken om klanten te benaderen, te volgen, te binden en te interesseren voor de dienstverlening die we bieden. Relatiemarketing is erg belangrijk voor deze dienstverlening. We bevinden ons op diverse internationale markten en in het buitenland zijn we een echte challenger in tegenstelling tot Nederland. We kunnen echter niet constant bij de internationale klant ‘voor de deur staan’. Er zijn verschillende wegen om klanten op een goede manier te benaderen, en het sturen van een nieuwsbrief is daar een voorbeeld van. Tritac helpt ons hierbij.

De nieuwsbrief heeft voor ons verschillende functies. Ten eerste is het informatief, maar het is ook commercieel getint. Door onder andere dit medium te gebruiken willen we bij nieuwe klanten in de ‘top list’ van klanten komen en blijven. Daarnaast is het een onderdeel van ons klantenbinding programma. Met onze nieuwsbrieven willen we klanten aanzetten om na te denken over hun huidige oplossingen en aanzetten om met ons in gesprek te komen.

De werknemers van Tritac zijn snel, jong en zeer behulpzaam. Zelf heb ik te weinig tijd om de nieuwsbrieven gereed te maken voor verzending. Gelukkig neemt Tritac mij veel werk uit handen. Als ik vertel wat ik wil, vertaalt Tritac dit in een passende oplossing. Daarnaast is de communicatie met Tritac erg laagdrempelig. In onze samenwerking is het ticketsysteem een belangrijk communicatiemiddel. Als ik een email stuur, dan weet ik dat dit tijdig gelezen wordt en er wordt altijd teruggekoppeld en geïnventariseerd wat de wensen precies zijn. Dit ticketsysteem is echt een asset van het bedrijf. Kenmerkend aan Tritac is ook dat ik altijd van ze op aan kan, we kunnen blind op elkaar varen. De relatie is gewoon goed. Dat is zeker handig als je werkt in een hectische omgeving als KPN.

Ik hoop dat we in de toekomst nog nauwer gaan samenwerken. Zo vind ik het belangrijk dat we echte partners worden, dat we elkaars strategieën en ontwikkelingen ook weten. Dan kunnen we in de toekomst van nog meer mogelijkheden gebruik maken die Tritac mij kan bieden.

Deel dit artikel: