LG Mobile - Actie websites Renoir, Tijd Voor Stijl & Kane

Voor LG heeft Tritac meerdere actiesites en webshops ontwikkeld en gekoppeld aan fulfilment voor afhandeling van de orders.. Hieronder enkele voorbeelden:

Ter ondersteuning van de lancering van de LG Secret heeft Tritac een website ontworpen waar de klanten een TW Steel horloge konden kiezen.
 

lg tijd voor stijlBij aanschaf van een LG Secret kreeg elke klant een vouchercode, deze was in de actieshop in te wisselen voor een TW Steel horloge. Tegen betaling kon in de shop ook een duurder model worden uitgezocht. Naast meer verkoop van de telefoontoestellen was met behulp deze actie ook verzameling van klantgegevens zeer effectief.
 

lg kane in de kuipBij lancering van de LG KF510 is een "Kane" actieshop ontwikkeld om het toestel te promoten. Voor kopers van de LG KF510 was het mogelijk via een "Kane" website een Kane T-shirt te bestellen. De website is volledig in stijl van de destijds nieuwe muziekvideo van Kane, Catwalk Criminal, gemaakt.


lg renoir De LG Renoir is uitgebreid op televisie gepromoot. Voor de productlancering is een actiesite en -shop ontwikkeld voor het bestellen van een houder voor het toestel.

Ook hier was de insteek het stimuleren van meer interactie met de klant en het verzamelen van klantgegevens via een give-away actie. Met de houder was het telefoontoestel eenvoudig om te toveren in een digitale fotolijst.

Bij alle actieshops was er een nauwe integratie tussen het e-commerce platform en het WMS van het fulfilment huis, met waar nodig een online payment provider.
Deel dit artikel: