Cases » LNGR

  LNGR - Lingerieshop
  LNGR heeft door Tritac in eerste instantie single-branded lingerieshops laten ontwikkelen. Later werd dit één lingerieshop met verschillende topmerken lingerie. Speciaal voor LNGR werd bijvoorbeeld de 'tip een vriend' functie ontwikkeld. 
  lngr   lngr   lngr
  John Muijen, Oprichter & Mede-eigenaar van LNGR
  Als (internet)ondernemer was ik reeds klant bij Tritac met mijn andere bedrijf. Ik was bijzonder te spreken over de samenwerking en kwaliteit van dit team en twijfelde daarom ook niet hen tevens bij mijn nieuwe initiatieven te betrekken. Ik ben een echte marketingman en vind bij Tritac altijd de juiste aansluiting. Ze hebben inmiddels zeven nieuwe webwinkels voor me gebouwd. Ze stelden mij in staat die in iets meer dan een jaar te lanceren – wat voldoende zegt over hun ad hoc wijze van schakelen. Dat is ook hun kracht: een deskundig, compact team, korte lijnen en enorm veel praktijkervaring. Ze staan letterlijk met hun voeten in de modder door ook zelf shops te exploiteren – voor mij maakte dat een groot verschil.

  Ons idee voor single branded webshops werd door Tritac dan ook met enthousiasme ontvangen. Ze wisten de look & feel van de diverse body fashion, underwear & Beachwear-merken zo goed te vangen dat de shops van de fabrikanten zelf afkomstig lijken. Daarnaast is er een goede link gemaakt tussen de diverse shops en de overkoepelende site van LNGR, wat ondanks de diverse karakters van de webwinkels zorgt voor een zekere synergie. We zijn dan ook bijzonder tevreden over het resultaat. Het is bovendien aangenaam zakendoen met Tritac. Ze zijn flexibel gedurende het hele traject en een goede partij om mee te pingpongen, zowel op marketingstrategisch als op technisch en creatief niveau. Ideeën kan ik er altijd in rauwe vorm aanleveren – het wordt razendsnel opgepakt door het ontwerpteam en omgezet in iets wat meteen geïmplementeerd kan worden. Daarbovenop komt een customer support system dat gekenmerkt wordt door gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie – in zijn totaliteit een ploeg die in E-Commerce absoluut de boventoon voert.

  Deel dit artikel: