De B2B e-commerce oplossing voor groothandels en distributeurs

De B2B e-commerce oplossing voor groothandels en distributeurs

Vergroot uw omzet met een gebruiksvriendelijke webshop voor zakelijke bestellingen

B2B Krachtpatser

Ons e-commerce platform, Katana Commerce, is een krachtig, snel en gebruiksvriendelijk B2B-platform met alle functionaliteiten die u en uw klanten nodig hebben. Dankzij de flexibiliteit en uitbreidbaarheid van het platform kunnen we de beste oplossing bieden en ontwerpen we uw ideale webshop.

De kracht van het Katana Commerce B2B e-commerce platform

Katana Commerce zit boordevol met mooie B2B functionaliteiten zodat we voor al onze klanten de beste oplossing kunnen bieden. Een aantal mooie features lichten we alvast wat verder toe.

Flexibele prijsgroepen

Niet elke klant betaalt bij u hetzelfde. Uitgebreide prijsniveaus per klantgroep of klant in combinatie met staffelkortingen zijn mogelijk.

BTW

Uiteraard kunnen de bedragen in de gehele webshop inclusief of exclusief BTW getoond worden. Ook kan ervoor worden gekozen om groothandelsprijzen pas te tonen nadat een gebruiker is ingelogd.

Intracommunautaire levering

Exporteert u vanuit Nederland goederen naar ondernemers in andere EU-landen dan Nederland? Dan is dat een intracommunautaire levering en is dat belastingvrij. Validatie van BTW nummers bij het Europese VIES is hiervoor vereist en dat is volledig geautomatiseerd in Katana Commerce.

Selectief assortiment

Heeft u een specifiek assortiment voor een selecte klantgroep of een bepaalde markt? Dan kunt u dit assortiment gemakkelijk beheren door producten en categorieën toe te wijzen per klantgroep, land of webshop (want Katana Commerce is een multishop).  

Snelbestel

In Katana Commerce zit een ‘snelbestel’ formulier waarmee uw zakelijke klanten snel en efficiënt hun bestelling in uw webshop kunnen plaatsen. U kunt dit formulier laten aanpassen naar uw specifieke wensen en de behoeften van uw zakelijke klanten.

B2B Credit checks

In Katana Commerce kunt u heel eenvoudig het kredietlimiet van uw B2B leveranciers controleren via de koppeling met onze financiële dienstverleners. Zo kunt u automatisch veilige bestellingen laten plaatsen op rekening.

Multishop

Heeft u bijvoorbeeld meerdere merken waar u een eigen webshop voor wenst maar wel allemaal op één backoffice? Geen probleem! Wilt u zowel uw zakelijke als niet-zakelijke klanten bedienen? Dat kan ook! In Katana Commerce kan elke combinatie van B2B en B2C webshops worden beheerd.

  • Flexibele prijsgroepen
  • BTW
  • Intracommunautaire levering
  • Selectief assortiment
  • Snelbestel
  • B2B Credit checks
  • Multishop
De perfecte oplossing voor uw B2B vraagstuk

De perfecte oplossing voor uw B2B vraagstuk

Integratie met elk gewenst systeem

PIM - Product Informatie Management

Uw producten centraal beheren biedt veel voordelen. Katana heeft een uitgebreide PIM-omgeving die volledig geïntegreerd kan worden. Heeft u al een PIM-systeem die goed bevalt? Geen probleem, dan koppelen we deze gemakkelijk aan Katana.

ERP integratie

Om handmatige werkzaamheden te voorkomen koppelen wij uw nieuwe Katana Commerce platform aan uw eigen ERP systeem of financiële pakket. Wij hebben uitgebreide ervaring met ERP integraties van onder andere Navision, SAP, Unit4 en Exact. Werkt u met een ander ERP-systeem? Geen probleem, wij kunnen elk systeem op maat koppelen.

WMS integratie

In Katana Commerce zijn verschillende WMS-koppelingen beschikbaar. Een WMS (Warehouse Management System), is vaak een onderdeel van uw ERP pakket. Soms werken onze klanten met een externe logistieke dienstverlener (3PL) waarbij wij de logistieke stroom koppelen aan het WMS van die partij. Het is dus mogelijk om een koppeling te maken met uw eigen WMS-systeem of dat van uw 3PL leverancier.

CRM

Ook de gegevens van uw klanten en leveranciers kunt u in Katana Commerce beheren waardoor u geen apart CRM systeem meer nodig heeft. Mocht u uw CRM-systeem willen behouden, dan koppelen we deze zonder problemen aan Katana.

Passie voor hosting en support

Passie voor hosting en support

Snelle, veilige en betrouwbare hosting zijn enkele van de factoren van uw online succes. Uw webwinkel moet te allen tijde snel en goed presteren.

Wij leveren betrouwbare hosting aan als onderdeel van onze dienstverlening. Daarnaast staat ons support team 24/7 voor u klaar zodat u ook in altijd zeker bent van een goed werkende webshop.​

Innovatie in e-commerce

Innovatie in e-commerce

Technologie ontwikkelt zich razendsnel, zeker in e-commerce. Dat heeft invloed op de manier waarop klanten met een merk in contact komen. Innovatie staat hoog bij ons op de agenda en we zijn graag bezig met nieuwe ontwikkelingen. Zo creëren we nieuwe kansen voor uw webshop.

Doorontwikkeling op uw eigen omgeving gebeurt altijd veilig door middel van een OTAP (Ontwikkeling, Test, Acceptatie en Productie) straat. Zo kunnen we efficiënt en op beheersbare wijze nieuwe releases en patches implementeren.  

Bij Tritac maken we verder gebruik van de projectmethodiek Scrum. Scrum is één van de zogenoemde ‘Agile frameworks’ en kan worden ingezet om in teamverband op een effectieve en flexibele manier software te ontwikkelen.

Een hecht team staat in hartje Leiden voor u klaar!

Een hecht team staat in hartje Leiden voor u klaar!

Samenwerken met Tritac

Bij Tritac werken wij met een betrokken team aan kwalitatieve en betrouwbare totaaloplossingen voor onze klanten. Wij zien onszelf als echte techneuten en vinden het een leuke uitdaging om complexe wensen te realiseren. Door onze kennis en jarenlange ervaring kennen wij de markt als geen ander. Hierdoor zijn wij uw partner in het gehele proces: van idee tot strategie, ontwikkeling en blijvend succes.

Wij nodigen u graag uit

Onder het genot van een goede kop koffie zijn bij ons mooie en succesvolle samenwerkingen begonnen. We nemen graag de tijd om met elkaar kennis te maken. Neem gerust contact met ons op en kom een keer langs.