E-commerce voor groothandels en distributeurs

E-commerce voor groothandels en distributeurs

Ons e-commerce platform Katana Commerce is een krachtige oplossing voor groothandels en distributeurs.

De nieuwe standaard voor groothandels en distributeurs

Klanten kopen steeds vaker online en hebben steeds hogere verwachtingen van een webshop. Ook uw klanten. Door de jarenlange ervaring voorziet Katana Commerce al aan veel behoeftes van onze klanten uit de B2B-markt. Dankzij de flexibiliteit en schaalbaarheid van ons B2B e-commerce platform kunnen we het echter voor iedere klant personaliseren. Dit maakt Katana Commerce een krachtige platform voor uw B2B webshop.

Ons platform is zeer geschikt voor groothandels, distributeurs, merken en fabrikanten en biedt uw klant hetzelfde gebruiksgemak als B2C platformen. Vanzelfsprekend koppelen we uw bestaande systemen, zoals ERP- of WMS-systemen, aan Katana Commerce en blijft uw data gesynchroniseerd.

Klaar voor de toekomst

Als groothandel of distributeur heeft u te maken met allerlei complexe bedrijfsprocessen en enorme productcatalogussen en voorraden. Daarnaast maakt u gebruik van allerlei systemen zoals ERP- of WMS-systemen. Hierin wilt u overzicht behouden en het geheel moet vlot en soepel verlopen. Katana Commerce biedt u die oplossing.

We lichten een paar mooie functionaliteiten toe uit Katana Commerce:

Solide basis

De basis voor uw toekomstige B2C webshop is het e-commerce platform Katana Commerce. Katana Commerce is flexibel en uitbreidbaar opgezet en moet zorgen dat aan al uw wensen en die van uw doelgroep worden voldaan. Al jaren stoppen we onze ziel en zaligheid in dit platform om zo het ultieme e-commerce pakket te creëren.

Selectief assortiment

Indien u een specifiek assortiment wilt beheren voor een selecte klantgroep of een bepaalde markt, dan kunt u dit assortiment gemakkelijk beheren door diverse instellingen per klantgroep, per webshop (want Katana Commerce is een multishop) of per land. 

Flexibele prijsgroepen

Niet elke klant betaalt bij u hetzelfde. Uitgebreide prijsniveaus per klantgroep of klant in combinatie staffelkortingen zijn mogelijk.

Snelbestel

In Katana Commerce zit een ‘snelbestel’ formulier waarmee uw zakelijke klanten snel en efficiënt hun bestelling in uw webshop kunnen plaatsen. U kunt dit formulier laten aanpassen naar uw specifieke wensen en de behoeftes van uw zakelijke klanten.

BTW

Uiteraard kunnen de bedragen in de gehele webshop inclusief of exclusief BTW getoond worden. Ook kunnen groothandelsprijzen pas getoond worden nadat een gebruiker is ingelogd.

Intracommunautaire levering

Exporteert u vanuit Nederland goederen naar ondernemers in andere EU-landen dan Nederland? Dit is een intracommunautaire levering. Deze levering is belast met 0% BTW. Validatie van BTW nummers bij het Europese VIES is daarbij vereist. Dit is volledig geautomatiseerd in Katana Commerce.

B2B Credit checks

In Katana Commerce kunt u heel eenvoudig het kredietlimiet controleren van uw B2B leveranciers via de koppeling met onze financiele dienstverleners. Zo kunt u automatisch en veilige bestellingen laten plaatsen op rekening.

Multishop

Heeft u bijvoorbeeld meerdere merken waar u een eigen webshop voor wenst en allemaal op één backoffice? Geen probleem! Wilt uw zowel uw zakelijke als uw niet-zakelijke klanten bedienen? Dat kan ook! In Katana Commerce kan elke combinatie van  B2B en B2C webshops worden beheert.

  • Solide basis
  • Selectief assortiment
  • Flexibele prijsgroepen
  • Snelbestel
  • BTW
  • Intracommunautaire levering
  • B2B Credit checks
  • Multishop
Een flexibele en uitbreidbare oplossing voor uw B2B vraagstuk

Een flexibele en uitbreidbare oplossing voor uw B2B vraagstuk

Integratie met elk gewenst systeem

PIM - Product Informatie Management

Uw producten centraal beheren biedt veel voordelen. Katana heeft een uitgebreide PIM-omgeving die volledig geïntegreerd kan worden. Heeft u al een PIM-systeem die goed bevalt? Geen probleem, dan koppelen we deze gemakkelijk aan Katana.

ERP integratie

Om handmatige werkzaamheden te voorkomen koppelen wij uw nieuwe Katana Commerce platform aan uw eigen ERP systeem of financiële pakket. Wij hebben uitgebreide ervaring met ERP integraties van onder andere Navision, SAP, Unit4 en Exact. Werkt u met een ander ERP-systeem? Geen probleem, wij kunnen elk systeem op maat koppelen.

WMS integratie

In Katana Commerce zijn verschillende WMS-koppelingen beschikbaar. Een WMS (Warehouse Management System), is vaak een onderdeel van uw ERP pakket. Soms werken onze klanten met een externe logistieke dienstverlener (3PL) waarbij wij de logistieke stroom koppelen aan het WMS van die partij. Het is dus mogelijk om een koppeling te maken met uw eigen WMS-systeem of dat van uw 3PL leverancier.

CRM

Ook de gegevens van uw klanten en leveranciers kunt u in Katana Commerce beheren waardoor u geen apart CRM systeem meer nodig heeft. Mocht u uw CRM-systeem willen behouden, dan koppelen we deze zonder problemen aan Katana.

Passie voor hosting en support

Passie voor hosting en support

Snelle, veilige en betrouwbare hosting zijn enkele van de factoren van uw online succes. Uw webwinkel moet te allen tijde snel en goed presteren.

Wij leveren betrouwbare hosting aan als onderdeel van onze dienstverlening. Daarnaast staat ons support team 24/7 voor u klaar zodat u ook in altijd zeker bent van een goed werkende webshop.

Innovatie in e-commerce

Innovatie in e-commerce

Technologie ontwikkelt zich razendsnel, zeker in e-commerce. Dat heeft invloed op de manier waarop klanten met een merk in contact komen. Innovatie staat hoog bij ons op de agenda en we zijn graag bezig met nieuwe ontwikkelingen. Zo creëren we nieuwe kansen voor uw webshop.

Doorontwikkeling op uw eigen omgeving gebeurt altijd veilig door middel van een OTAP (Ontwikkeling, Test, Acceptatie en Productie) straat. Zo kunnen we efficiënt en op beheersbare wijze nieuwe releases en patches implementeren.

Een hecht team staat in hartje Leiden voor u klaar!

Een hecht team staat in hartje Leiden voor u klaar!

Samenwerken met Tritac

Bij Tritac werken wij met een betrokken team aan kwalitatieve en betrouwbare totaaloplossingen voor onze klanten. Wij zijn echte techneuten en doen er alles aan om van uw bedrijf een online succes te maken. Door onze kennis en jarenlange ervaring kennen wij de markt als geen ander. Hierdoor zijn wij uw partner in het gehele proces: van idee tot strategie, ontwikkeling en blijvend succes.

Wij nodigen u graag uit

Onder het genot van een goede kop koffie zijn bij ons mooie en succesvolle samenwerkingen begonnen. We nemen graag de tijd om met elkaar kennis te maken. Neem gerust contact met ons op en kom een keer langs.