Impact maken met uw website?

Impact maken met uw website?

Wij maken professionele websites op maat

Voor ieder doel kunt u bij ons terecht

Lead generation

Kent u uw klanten en/of wilt u zoveel mogelijk nieuwe klanten werven? Wij kunnen daar de perfecte website voor bouwen. Wij ontwerpen, bouwen en realiseren uw website op een manier waarbij het genereren van leads centraal staat en de eindgebruiker getriggerd wordt tot actie.

Brand building

“Dit MOET ik hebben!” is de gedachte die uw toekomstige branding website uw klanten moet bezorgen. Hij of zij moet verleidt worden en blijven terugkomen. Alles moet kloppen. Wij zullen uw identiteit, product en/of dienst zo aantrekkelijk en herkenbaar mogelijk aan uw doelgroep presenteren, waarbij uw huisstijl en visie leidend zijn.

Informatief

Het hoofddoel van elke website is natuurlijk om te voldoen aan de behoeften van de bezoekers. Online winkelen gaat hetzelfde als gewoon winkelen, het aanbod wordt gescand en als de gewenste producten of informatie niet direct te vinden is, is de exit-button dat wel. Wij zorgen ervoor dat uw toekomstige website volledig wordt ingericht om de klant vast te houden. De informatie moet gemakkelijk en snel te vinden zijn in een prettige en gebruiksvriendelijke omgeving. De flexibiliteit van Umbraco biedt eindeloze mogelijkheden om elke website naar wens te optimaliseren.

Uw professionele website op maat

Creativiteit

Met de juiste mix van creativiteit en technologie ontwerpen onze designers een mooie website die voldoet aan uw wensen en zich aansluit bij uw huisstijl en doelgroep. Hierbij wordt rekening gehouden met de nieuwste inzichten en technologie en wordt onze ervaringen op het gebied van usability en conversie toegepast.

Gebruiksvriendelijk

Uw website op maat gaat draaien op het door Microsoft technologie gebaseerde Umbraco platform. Een flexibel en uitbreidbaar CMS-systeem waarin u snel uw draai heeft gevonden. Maak (zonder onze hulp!) gemakkelijk complexe pagina’s aan waarin u zelf de lay-out bepaalt.

Ontwikkeling

Of u nu een ontwerp aanlevert of het door ons laat realiseren, wij zorgen dat het geïmplementeerd wordt. Het Umbraco platform is zeer geschikt om helemaal op maat te maken naar uw wensen en de wensen van uw doelgroep.

Branding

Naast websites op maat kunnen wij ook de volledige branding voor u verzorgen. Van een volledige identiteit en huisstijl tot flyers, brochures, verzenddozen en productverpakkingen.

  • Creativiteit
  • Gebruiksvriendelijk
  • Ontwikkeling
  • Branding
Umbraco: het meest gebruiksvriendelijke en flexibele CMS-systeem

Umbraco: het meest gebruiksvriendelijke en flexibele CMS-systeem

Umbraco als wapen naar keuze

Umbraco is een flexibel en gebruiksvriendelijk open source Content Management Systeem (CMS) dat zich wereldwijd razendsnel ontwikkeld. Wilt u een meertalig platform of meerdere front-ends (websites) aan één systeem koppelen? Dan is Umbraco de ideale keuze! Of u nu een grote, kleine, eenvoudige of complexe website wilt, de flexibiliteit van Umbraco ondersteunt het allemaal.

Ook producten verkopen?

Ook producten verkopen?

Naast een website op maat ontwikkelen wij ook webshops. Hiervoor gebruiken we het door ons ontwikkelde e-commerce platform Katana Commerce. We lopen al aardig wat jaren mee in de e-commerce wereld en hebben al deze ervaring in ons e-commerce platform Katana Commerce gestopt.

Passie voor hosting en support

Passie voor hosting en support

Snelle, veilige en betrouwbare hosting zijn enkele van de factoren van uw online succes. Uw website moet te allen tijde snel en goed presteren.

Wij leveren betrouwbare hosting aan als onderdeel van onze dienstverlening. Daarnaast staat ons support team 24/7 voor u klaar zodat u ook in altijd zeker bent van een goed werkende website.

Innovatie in web development

Innovatie in web development

Technologie ontwikkelt zich razendsnel, zeker in web development. Dat heeft invloed op de manier waarop klanten met een merk in contact komen. Innovatie staat hoog bij ons op de agenda en we zijn graag bezig met nieuwe ontwikkelingen. Zo creëren we nieuwe kansen voor uw webshop.

Doorontwikkeling op uw eigen omgeving gebeurt altijd veilig door middel van een OTAP (Ontwikkeling, Test, Acceptatie en Productie) straat. Zo kunnen we efficiënt en op beheersbare wijze nieuwe releases en patches implementeren.

Een hecht team staat in hartje Leiden voor u klaar!

Een hecht team staat in hartje Leiden voor u klaar!

Samenwerken met Tritac

Bij Tritac werken wij met een betrokken team aan kwalitatieve en betrouwbare totaaloplossingen voor onze klanten. Wij zijn echte techneuten en doen er alles aan om van uw bedrijf een online succes te maken. Door onze kennis en jarenlange ervaring kennen wij de markt als geen ander. Hierdoor zijn wij uw partner in het gehele proces: van idee tot strategie, ontwikkeling en blijvend succes.

Wij nodigen u graag uit

Onder het genot van een goede kop koffie zijn bij ons mooie en succesvolle samenwerkingen begonnen. We nemen graag de tijd om met elkaar kennis te maken. Neem gerust contact met ons op en kom een keer langs.