Wij zijn een full service E-business specialist

Wij zijn een full service E-business specialist

Tritac is een gedreven E-commerce specialist met een hands-on mentaliteit. Onze missie is om met een betrokken team te werken aan kwalitatieve en betrouwbare totaaloplossingen voor onze klanten. Met veel passie en enthousiasme werken wij aan klantgerichte weboplossingen. Wij richten onze neus graag op de lange termijn en werken aan partnerships met een nauwe samenwerking gebaseerd op eerlijkheid, flexibiliteit, kwaliteit en expertise.

Productiviteit, kwaliteit en gezelligheid, daar gaan wij voor!

Productiviteit, kwaliteit en gezelligheid, daar gaan wij voor!

Mooie dingen maken met heel veel plezier en nieuwsgierigheid. Daar komen we ons bed voor uit! We hechten veel waarde aan een goede werksfeer waar iedereen op waarde geschat wordt en met plezier naar werk komt. Geen hokjesdenkers of stigma’s hier.

Ons team krijgt de vrijheid om hun werk te doen op een manier die voor hen het beste werkt. Daarbij komt een grote mate van zelfstandigheid te pas en geven we het team een hoop verantwoordelijkheid. Zo halen we het beste uit onze mensen.

Meer dan 15 jaar ervaring!

Meer dan 15 jaar ervaring!

Al meer dan 15 jaar zijn wij actief in E-commerce. In al die jaren hebben we veel mooie oplossingen bedacht en ontwikkeld. Hierdoor hebben we een schat aan ervaring opgedaan.

Met die ervaring bedienen wij een brede groep klanten: van retail organisatie tot reclamebureau en van MKB-er tot multinational.