TNT Post - White label webshop
  In samenwerking met SB Commerce werd tntkadowinkel.nl gerealiseerd. Een volledig verzorgde webwinkel boordevol originele kado's. Bij dit project verzorgt SB Commerce assortiment, Fulfilment en klantenservice. Tritac heeft zorg gedragen voor alle techniek.


  tnt kadowinkel   tnt kadowinkel   tnt kadowinkel
  Bas Fontein, Business Development Manager bij TNT
  Binnen mijn functie als Business Development Manager bij TNT creëer ik nieuwe online initiatieven. De cadeauwinkel is een voorbeeld van zo’n initiatief. Hierbij gingen wij in zee met Tritac/SB Commerce. Waar wij een stukje opzet en promotie verzorgden, vervulden zij elementen als de technische elementen, inkoop, logistiek en klantenservice. Om al die aspecten optimaal op elkaar aan te laten sluiten, werkten we nauw samen. Ik heb Tritac leren kennen als een club met expertise en een sterk business model.

  De wijze waarop Tritac één platform biedt, een soort centrale ‘backbone’ waar ook logistiek op wordt aangesloten, sprak mij aan. Het systeem wordt continu doorontwikkeld. In het geval van de cadeauwinkel werkt het transactiesysteem rendabel voor beide partijen. Ons doel om in korte tijd een cadeauwinkel onder de naam van TNT Post op te zetten, is zonder meer behaald. Dit volbracht Tritac binnen enkele weken. Bovendien zaten we snel op een lijn en sloten onze ideeën op elkaar aan.

  De professionele klik die we hadden vormde de basis voor een zakelijke relatie gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Een eerlijke en open werkrelatie. We werken nu alweer twee jaar samen met deze partij. De winkel doet het goed en vertoont een stabiele groei. Tritac heeft ons hierbij veel werk uit handen genomen. Hun professionaliteit en flexibiliteit siert hen. De hoge verwachtingen bij de eerste ontmoeting zijn absoluut waargemaakt.
  Deel dit artikel: